Designet af freelance webdesigner i København & Nordsjælland

Mit navn er Nicolai Sørensen. Jeg arbejder med online markedsføring og webdesign. Det har jeg gjort siden 2011, hvor jeg stiftede min freelance-virksomhed. Siden dengang har jeg hjulpet adskillige kunder med succesfulde webprojekter, som har dét til fælles, at de understøtter et overordnet formål.

+45 3063 3111Kontakt webdesigneren

Design af hjemmesider der konvertere

Når jeg designer en hjemmeside, er det altid med udgangspunkt i, at den skal være brugervenlig, så det er nemt for den besøgende at navigere. På den måde sikrer jeg, at der er let adgang til de informationer, som er vigtige.

Samtidig sikrer jeg, at hjemmesiden understøtter et overordnet formål, som er bidrager til øget vækst hos den specifikke virksomhed. Det kan være, at succeskriteriet er, at den besøgende tilmelder sig et nyhedsbrev, udfylder en kontaktformular, downloader en fil eller noget helt fjerde.

Webdesigneren bag denne side

Det er desuden mig, der har designet den side, du sidder og læser på lige nu. Hvis du er interesseret i at se mere af det arbejde, jeg har lavet for kunder igennem tiden, er du mere end velkommen til at besøge min hjemmeside, Nicolaisoerensen.dk.

Her har jeg samlet et udsnit af de mange hjemmesider, jeg har designet og udviklet igennem min karriere. Nogle projekter er større end andre, men jeg tilbyder altid en løsning, som matcher virksomhedens ambitionsniveau. 

Udover at arbejde med webdesign og -udvikling, kan tilbyder jeg også online markedsføring. Her arbejder jeg primært med Google Ads og søgemaskineoptimering, som er mine primære kompetence- og interesseområder. Det er her, jeg føler, at jeg virkelig kan gøre en forskel, og jeg bruger mange timer om ugen på at dygtiggøre mig.

Interesseret i at købe en hjemmeside? Klik her!

Se case: Portal for køb og salg af hunde på Kæledyrsguiden