Vi udfører trapper på hele Sjælland

Hos Normes ApS sætter vi en ære i at levere både høj arbejdskvalitet og god kundeservice. Har du en opgave til os, så tøv ikke med at kontakte os i dag.

  • Vi har altid dig og dine ønsker i centrum
  • Solid erfaring gennem mere end 12 år
  • Vi har konkurrencedygtige priser

Vores kunder siger Fremragende Anmelderrost virksomhed Se vores mange flotte anmeldelser.

Trappe

En god havetrappe er stabil og stærk, så den kan modstå vand og frost og så må den også gerne være pæn.

Fem vigtige overvejelser i forbindelse med valg af din nye havetrappe:

  • Det er ofte en god ide at vælge en stil/materialer, der passer til husets og havens overordnede stil, så trappen passer godt ind i omgivelserne.
  • Underbundens tilstand bør vurderes før etableringen af trappen påbegyndes, således at den rette underbund kan opbygges, da der ellers vil være en risiko for sammensynkninger og forskydninger. Når der ophobes vand i jorden under trappen, kan trappetrinene risikerer at blive forskubbet og derfor bør der etableres et drænlag i underbunden.
  • Du kan vælge at få etableret en elementtrappe, hvilket er en trappe der opbygges ved hjælp af større trappetrinselementer (trappetrin), der er præfabrikerede og derfor ikke skal sammensættes af mindre dele. Fordelene ved en elementtrappe er, at den er hurtigere at anlægge og oftest indebærer en god stabilitet, da trappeelementerne ofte er både tungere og større. Ulemperne ved en elementtrappe er, at den er mindre formbar og dermed mindre fleksibel end belægningsstentrappen og endelig er trappetrinene tungere at håndtere, hvilket indebærer, at der ofte vil være behov for maskiner til lægningen af trappetrinene.
  • Du kan vælge af få etableret en belægningsstentrappe, hvilket er en trappe, der opbygges af mindre elementer (dvs. sten og kantsten). Fordelene ved en belægningsstentrappe er, at trappens form er mindre forudbestemt end en elementtrappe, hvilket betyder, at en belægningsstentrappe i højere grad kan tilpasses terrænet og haven. Denne fleksibilitet skaber ofte et flottere resultat end ved en elementtrappe, da belægningsstentrappen kan udføres i mange typer belægningsmønstre, former og farver. Dette betyder dog også, at en belægningsstentrappe ofte tager lidt længere tid at anlægge og at stenene koster mere.
  • Overvejer du at få etableret en belægningstrappe, bør hele trappen understøbes med jordfugtig beton. Overvejer du at få etableret en elementtrappe, kan der nøjes med at blive anvendt et stabilt gruslag og eventuelt et bundsikringslag.

Normes kan hjælpe med alle typer af trapper, hvad end du har brug for en stor, lille, smal, bred, element- eller belægningsstentrappe, så står vi parat til at etablere præcis den trappe, som du ønsker.

Ring 7070 1110 eller udfyld kontaktformularen, så kommer vi ud og giver et uforpligtende tilbud på din nye havetrappe.

Galleri

Vi dækker hele Sjælland

Fra Lyngby, København, servicerer vi kunder i hovedstadsområdet og på hele Sjælland. Skal vi også hjælpe dig?

Beskriv din opgave

Få et uforpligtende tilbud

Det er ganske uforpligtende at indhente et tilbud, og vi vil meget gerne hjælpe dig trygt og sikkert.

Derfor vælger kunderne os

Og følgende kan du også forvente, når du vælger os:

Vi er med dig hele vejen

Vi har fokus på en vejledende, god dialog både før og under dit projekt. Det skaber det bedste fundament for et veludført arbejde.

Værdsætter vores kunder

Vi værdsætter de tusindvis af kunder, som vi har serviceret siden 2009 og sætter en ære i at gøre vores kunder glade.

Autoriserede kloakmestre

Vi favner os fagligt bredt og besidder kompetencer lige fra gartnere til autoriserede kloakmestre.

Kvalitet er en selvfølge

Vi er engagerede og brænder for vores arbejde og står inde for høj kvalitet.

Service med hjertet

Vi yder en god kundeservice og er venlige og imødekommende og har konkurrencedygtige priser.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi leverer til aftalt tid.